četrtek, 31. januar 2013

Dobrodelni Pliskovljani

21. 4. 2012 je ob dnevu Odprtih borjačev v Pliskovici potekal prvi Extempore Pliskovica 2012, katerega smo oglaševali tudi na naših straneh. Malce po "krivdi" tega, da je bila meni prepuščena organizacija, še najbolj pa zaradi dobrega dobrodelnega namena, ki je bistvo celotnega dogodka - denar od prodaje izdelkov nastalih na extemporu gre v slad za socialno ogrožene otroke OŠ Dutovlje, ki je v teh kriznih časih še kako pomemben za kvaliteto življenja vseh učencev OŠ Dutovlje.

Irena Požar: Pliskovica

Prva predaja zbranega denarja je že za nami, več o izdelkih, ki so še na voljo pa najdete tu.

Dela smo po otvoritveni razstavi v Društveni gostilni Gabrovec v Gabrovcu (občina Zgonik, Italija) razstavili še na Prazniku pršuta in terana ter Sežanski Občini.

Tanja Samec: Pliskovica

Ob ti priložnosti bi se rada zahvalila vsem sodelujočim umetnikom, ki so v različnih tehnikah ujeli vtise te slikovite kraške vasice, vsem tistim, ki ste nam omogočili, da razstavljamo v vaših prostorih, domačinom, ki so za dober namen odprli svoje borjače ter seveda Razvojnemu društvu Pliska in Mladinskemu hotelu Pliskovica za zaupanje tako lani kot letos, ko bomo v aprilu Extempore Pliskovica ponovili. Hvala.
Jelena

Jan Gorjanc: Skozi čas

Ni komentarjev:

Objavite komentar